O nama

Auto škola „Sale“

Auto škola “Sale” postoji od 2008. godine, od kad veoma uspešno posluje i vrši obuku vozača svih kategorija na teritoriji opštine Apatin, a od 2016. godine počinje poslovanje i u Somboru.

U skladu sa promenama novog Zakona o bezbednosti saobraćaja, i Pravilnika koji regulišu oblast obuke vozača, Auto škola “Sale” je spremno dočekala novonastale promene. Izvršno je licenciranje kadrova, jedni smo od retkih u Zapadnobačkom okrugu koji imaju dva licencirana predavača teorijske obuke, obnovljen je vozni park nabavkom motocikala za sve kategorije (AM, A1, A2 i A), kao i uredjenje nastavnog prostora koji u potpunosti ispunjava uslove za adekvatno odrzavanje nastave i teorijskog ispita.

Cilj Auto škole “Sale” je da doprinesemo povećanju bezbednosti u drumskom saobraćaju dobrom obukom i prenošenjem vozačkog iskustva, kao i neprekidnim usavršavanjem rada naših instruktora.

Pogledajte intervju vlasnika

U našem timu se nalazi 12 licenciranih instruktora koji vode teoretsku i praktičnu obuku za kandidate svih kategorija.

12

Licenciranih instruktora

Garant kvaliteta obuke

Trudimo se da smo uvek u korak sa vremenom i najsavremenijim vozilima i zato nam je uvek prioritet nova vozila u voznom parku.

Ove godine smo uvrstili dva nova Citroena C3 za obuku budućih kandidata.

14

Savremenih vozila

Za obuku kandidata

Naše auto škole se nalaze na dve lokacije, jedna je u Apatinu, a druga u Somboru.

2

Apatin i Sombor

Opremljene za kvalitetnu obuku.