O NAMA

Naše škole se nalaze u Apatinu i u Somboru. 

Auto škola Sale

AUTO ŠKOLA “SALE” POSTOJI OD 2008. GODINE, OD KAD VEOMA USPEŠNO POSLUJE I VRŠI OBUKU VOZAČA SVIH KATEGORIJA NA TERITORIJI OPŠTINE APATIN, A OD 2016. GODINE POČINJE POSLOVANJE I U SOMBORU.

U skladu sa promenama novog Zakona o bezbednosti saobraćaja, i Pravilnika koji regulišu oblast obuke vozača, Auto škola “Sale” je spremno dočekala novonastale promene. Izvršno je licenciranje kadrova, jedni smo od retkih u Zapadnobačkom okrugu koji imaju dva licencirana predavača teorijske obuke, obnovljen je vozni park nabavkom motocikala za sve kategorije (AM, A1, A2 i A), kao i uredjenje nastavnog prostora koji u potpunosti ispunjava uslove za adekvatno odrzavanje nastave i teorijskog ispita.

Cilj Auto škole “Sale” je da doprinesemo povećanju bezbednosti u drumskom saobraćaju dobrom obukom i prenošenjem vozačkog iskustva, kao i neprekidnim usavršavanjem rada naših instruktora.

POGLEDAJTE INTERVJU VLASNIKA

Instruktori

U našem timu se nalazi 12 licenciranih instruktora koji vode teoretsku i praktičnu obuku za kandidate svih kategorija.

12

licenciranih instruktora

Garant kvaliteta obuke

VOZNI PARK

Trudimo se da smo uvek u korak sa vremenom i najsavremenijim vozilima i zato nam je uvek prioritet nova vozila u voznom parku.

14

Savremenih vozila

Za obuku kandidata

ŠKOLE

Naše auto škole se nalaze na dve lokacije, jedna je u Apatinu, a druga u Somboru.

2

APATIN I SOMBOR

Opremljene za kvalitetnu obuku.